Απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο όπου οι αστυνομικοί βρήκαν απαγχονισμένο έναν 50χρονο άνδρα.

Στο ίδιο διαμέρισμα στο Μοσχάτο μαζί ήταν και μια συνομήλικη του γυναίκα, η οποία και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με τις υποάρχουσες πληροφορίες η γυναίκα κατά την εξέταση της είπε στους αστυνομικούς ότι είχε διαφωνία και καβγά με τον 50χρονο άνδρα ο οποίος της είχε «φάει» πολλά χρήματα όπως είπε.
Η γυναίκα είπε ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, ήταν στενοχωρημένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει πίσω τα χρήματα που της χρωστούσε.

Με αφορμή αυτές τις οικονομικές διαφορές η όπως ισχυρίζεται, καβγάδισε έντονα μαζί του , αρχικά πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να κλωτσάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Μετά απ αυτό η γυναίκα φέρεται να είπε ότι ήταν σε σοκ μέχρι που την βρήκαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα, όταν ένας γείτονας ειδοποίησε για φασαρία.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες της Άμεσης Δράσης χτύπησαν την πόρτα και τους άνοιξε η γυναίκα. Μπαίνοντας οι αστυνόμοι στο εσωτερικό βρήκαν κρεμασμένο τον άντρα και συνέλαβαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook