Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 50χρονο άνδρα που βρέθηκε χτες απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Η 47χρονη γυναίκα που ήταν μαζί του και έχει συλληφθεί ομολόγησε ότι τον βοήθησε να κρεμαστεί σπρώχνοντας μάλιστα την καρέκλα μετά από καβγά ποιυ είχαν στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο γιατί της χρωστούσε χρήματα.
Ο άτυχος άνδρας λογιστής στο επάγγελμα ήταν πατέρας δύο κοριτσιών.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα από βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή η 47χρονη φαίνεται λίγο πριν το έγκλημα να ψάχνει το σπίτι του 50χρονου και να ρωτά μάλιστα και ένα καταστηματάρχη για τη διεύθυνση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησιάζει υπάλληλο καταστήματος, ο οποίος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι τον ρώτησε αν γνωρίζει τη διεύθυνση του θύματος: «Με ρώτησε πού είναι η διεύθυνση… Πάρε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω».

Ειδικότερα, όπως περιέγραψε ο υπάλληλος, «γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος)». «Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω… Φεύγοντας, εκείνη μου φώναξε “Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@”» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω-γύρω από την πολυκατοικία, ψάχνοντας το θύμα».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η 47χρονη γυναίκα κατά την εξέταση της είπε στους αστυνομικούς ότι είχε διαφωνία και καβγά με τον 50χρονο άνδρα ο οποίος της είχε «φάει» πολλά χρήματα όπως είπε.

Η γυναίκα είπε ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, ήταν στενοχωρημένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει πίσω τα χρήματα που της χρωστούσε.

Με αφορμή αυτές τις οικονομικές διαφορές η όπως ισχυρίζεται, καβγάδισε έντονα μαζί του , αρχικά πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να κλωτσάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Αυτό που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ είναι αφενός ο ισχυρισμός της 47χρονης ότι είχε οικονομικές διαφορές και τι είδους ήταν αυτές με το θύμα και αφετέρου, αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook