Πολλά σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και κυρίως χωρίς θέρμανση στα βόρεια προάστια, λόγω της «Μήδειας».

Σοβαρά είναι τα προβλήματα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης και θερμοκρασιών ακόμα και κάτω από το μηδέν. Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στα χιονισμένα κλαδιά που βαραίνουν από το χιόνι και πέφτουν στα καλώδια.

«Οι δήμοι δεν φρόντισαν να κλαδέψουν τα κλαδιά με αποτέλεσμα οι εναερίτες να χρειάζεται να κάνουν και τους κηπουρούς», σημείωναν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί το πρόβλημα επεκτάθηκε και χαμηλότερα μέχρι το Ψυχικό όπου διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε πολλές γειτονιές. Προς το παρόν δεν υπάρχει εκτίμηση για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο καθώς, όπως λένε από τη ΔΕΗ, το φαινόμενο είναι «δυναμικό» και όσο περνάει η ώρα μπορεί να προκύπτουν και νέα προβλήματα.

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην Αττική στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Πολλά προβλήματα καταγράφονται και στο δήμο Διονύσου. Δείτε εδώ τι δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook