Πολύωρη ήταν η απολογία της 47χρονης που κατηγορείται ότι βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, καθώς κατηγορείται για τον θάνατό του.

Στα δικαστήρια και στο πλευρό της κόρης τους βρέθηκαν οι γονείς της 47χρονης, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της ότι ο λογιστής της χρωστούσε πολλά χρήματα.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη (19.1.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή  στο Μοσχάτο.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με σύμφωνη γνώμη του 6ου ανακριτή και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς ο βασικός ισχυρισμός της είναι πως ο 50χρονος αυτοκτόνησε.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook