Λεία «μαμούθ» «εξασφάλισαν οι δράστες της διάρρηξης σε μονονοκατοικία στην Κηφισιά, που εισέβαλαν ενώ έλλειπε η ιδιοκτήτρια.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 77χρονη ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στην Κηφισιά, οι δράστες της διάρρηξης βρήκαν και άνοιξαν με τροχή δύο χρηματοκιβώτια που βρήκαν και πήραν από μέσα 2.000 λίρες, 20.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Τα χρηματοκιβώτια ήταν πακτωμένα σε τοίχο στο παιδικό δωμάτιο και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι διαρρήκτες είχαν «εσωτερική πληροφόρηση» για τα χρηματοκιβώτια και το «χρυσό» περιεχόμενο τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 77χρονης που έγινε την Τετάρτη (18/1), η διάρρηξη έγινε πρέπει να έγινες 15 ή 16 Ιανουαρίου που εκείνη απουσιάζε από το σπίτι τους δράστες να μπαίνουν στη μονοκατοικία από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, οι δράστες αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, στη συνέχεια έψαξαν και βρήκαν δύο χρηματοκιβώτια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισιάς που ανέλαβαν την υπόθεση πήραν αποτυπώματα και DNA από το σπίτι της 77χρονης.

Αυτό που ψάχνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι δράστες έχουν καταγραφεί είτε κατά την άφιξη είτε κατά την αναχώρησή τους από τη μονοκατοικία στην Κηφισιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook