Άγνωστοι πυροβόλησαν στο κέντρο της Καλαμάτας οδηγό μηχανής και διέφυγαν με αυτοκίνητο

Το θύμα της επίθεσης σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι γνωστός στην περιοχή της Καλαμάτας ως ο «Αμερικάνος», καθώς πριν από έναν χρόνο είχε φύγει στις ΗΠΑ και μετά από λίγο καιρό γύρισε, ενώ έχει και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών.

Έχασε την μάχη για την ζωή του θύμα της ένοπλης επίθεσης στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας δεν κατάφεραν να του σώσουν την ζωή, μετά τον τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από δύο ενόπλους το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Ο 47χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το χρονικό της επίθεσης

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ο στο κέντρο της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με το messinialive.gr πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα ηλικίας, 40-50 ετών στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των δραστών του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία, το οποίο φαίνεται πως είναι κλεμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, και έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook