Θεσσαλονίκη: Ένταση και επεισόδια έξω από τα δικαστήρια για τη δίκη του Άλκη Καμπανού
Έκρυθμη ήταν για λίγο η κατάσταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης , καθώς «έπεσε» ξύλο μεταξύ οπαδών, την ώρα της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου.
Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εμπλεκόμενους και η ένταση έληξε επί του παρόντος.
Νωρίτερα το πρωί και λίγο πριν την έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους τους 12 κατηγορούμενους κατά την προσαγωγή τους φωνάζοντας προς την πλευρά τους «σκύψε το κεφάλι, μην κοιτάς, δολοφόνοι».
Επίσης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί της Δευτέρας οι γονείς του Άλκη Καμπανού, καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου γιού τους.
Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη που έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού τους.
«Πώς να είναι η πρώτη μέρα, δύσκολη μέρα, δύσκολη μέρα. Έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε», δήλωσε ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, προσερχόμενος στα δικαστήρια.
«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω», είπε από την πλευρά της η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου.
Η μητέρα του Άλκη συνοδευόταν και σήμερα από την αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου, Ελένη.
Η Ζωή Δαλακλίδου είχε βρει φρικτό θάνατο το 2012 στην Ξάνθη. Αφού έπεσε θύμα βιασμού, στη συνέχεια ο δράστης την έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας των γονιών της.
Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή της δίκης και εξέφρασε την ανησυχία του πως οι 12 κατηγορούμενοι είναι πιθανό να αφεθούν ελεύθεροι μετά τη συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλάκισής τους που .
«Είναι αδιανόητο μετά τα όσα συνέβησαν την πρώτη φορά που μαζεύτηκαν οπαδοί ανεξέλεγκτοι, να ζούμε πάλι το ίδιο ενώ υποτίθεται ότι τα μέτρα θα ήταν αυστηρά. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν καμία προστασία. Ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε, κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ενόρκους και τους μάρτυρες. Θα έπρεπε να γίνει η δίκη σε άλλη πόλη, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Ο Δικέφαλος είναι εδώ – Με θωρηκτό Ντιαγέ και super sub Σορετίρε νίκησε την Ένωση και αναπνέει
- Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»
- Καιρός: Πάνω από 100 χιλιοστά βροχής σε Μαγνησία και Σποράδες – Πλημμύρες και αποκλεισμένοι δρόμοι σε Σκιάθο και νότιο Πήλιο (βίντεο)
- «Σύγκρουση»: Το νέο ερωτικό – δικαστικό θρίλερ του MEGA – Πρεμιέρα Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 22:10
- ΕΡΤnews: Πρεμιέρα νέου κύκλου – «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Όλυμπος» – Πέμπτη 29.10.2026
- Παναθηναϊκός – Άρης 2-1: Ραστόντερ… εξ ουρανού, λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε!
- Φαίη Σκορδά: Βίντεο από τη μετακόμιση στο νέο σπίτι με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη
- Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: To πάρτι που έκανε για τη γιορτή της – Στην παρέα της ο Σπύρος Μπιμπίλας – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook