Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ από τρία απειλητικά email που εστάλησαν στην ΕΛ.ΑΣ για το αεροδρόμιο , νοσοκομεία και μια Εκκλησία

Τα μέιλ έστειλαν άγνωστοι που δηλώνουν Τούρκοι εθνικιστές και φίλοι του Ρώσου φαρσέρ που, το πρωί της περασμένης Τρίτης, έστειλε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στο μέιλ έγραφαν:

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές
Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα
Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα
Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ».

Νέα απειλητικά email για τοποθέτηση ναρκών έστειλε άγνωστος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Παμμακάριστος , στο Ερρίκος Ντυνάν, στο Τζάνειο, στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο «Γεννηματάς» και σε μια Εκκλησία που δεν αναφέρει ποια είναι.

Αίτημά του είναι να αποφυλακιστεί άμεσα ο 42χρονος Ρώσος blogger στο Youtube, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη για την αποστολή των πρώτων απειλητικών e-mail στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία στην Αθήνα, πριν λίγες μέρες., που αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του Ρώσου φαρσέρ
«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2025) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην αποστολή email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook