Σε πλήρη ετοιμότητα οι τοπικές αρχές για την αντιμετώπιση προβλημάτων στη Ρόδο που βρίσκεται από το πρωί στη δίνη της κακοκαιρίας

Όπως γράφει η rodiaki.gr αποκομμένη συγκοινωνιακά είναι από χθες το βράδυ η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού καθώς οι ισχυροί άνεμοι, η ένταση των οποίων φθάνει ακόμα και τα 10 μποφόρ, έχουν ακυρώσει όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων.

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια, παραμένουν κλειστά για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, με απόφαση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης, αλλά τα μαθήματα, όπως διαβεβαιώνουν οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Webex.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλοι σχεδόν οι φωτεινοί σηματοδότες του κέντρου βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ροδιακή έχει δεχθεί μέχρι τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έχει τσακίσει η κακοκαιρία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook