Στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί πολλές μεγάλες πόλεις, όπως η Καστοριά, η Καρδιτσα, η Φλώρινα, η Χαλκιδική και το Καρπενήσι.

Τρεις λευκοί λύκοι στο καταφύγιο του Αρκτούρου στη Φλώρινα υποδέχονται με το γνωστό ουρλιαχτό τους, το πρώτο χιόνι του φετινού χειμώνα.

Ο λευκός κλοιός μπορεί να ομόρφυνε το τοπίο στην ελληνική επαρχία, προκάλεσε όμως και πολλά προβλήματα.

Στα λευκά η Χαλκιδική
Λευκό τοπίο αντίκρυσαν το πρωί οι κάτοικοι της ορεινής Χαλκιδικής, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου να βρίσκονται σε επιφυλακή από τα ξημερώματα.

Το «έστρωσε» στον Χορτιάτη
Προετοιμασμένοι φαίνεται πως ήταν οι κάτοικοι του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί προνόησαν να σηκώσουν τους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων τους, καθώς όλα προμήνυαν τον χιονιά στην περιοχή τους.

Κλειστά τα σχολεία στο Καρπενήσι
Στο Καρπενήσι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι κλειστά λόγω χιονόπτωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος.
Η κεντρική πλατεία του χωριού έχει καλυφθεί από χιόνι, ενώ κυκλοφορούν ελάχιστα αυτοκίνητα.

Χιόνια στα ορεινά Καστοριάς – Φλώρινας
Ο χιονιάς επισκέφτηκε και τα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, ντύνοντας στα λευκά βουνά και οικισμούς στη Φλώρινα και την Καστοριά. Πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωϊ και στην Ελάτη καθώς σε πολλές περιοχές των Τρικάλων.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινά χωριά της Ημαθίας, της Πιερίας και της Πέλλας, χωρίς όμως να σημειωθούν προβλήματα κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.

Στα λευκά έχουν ντυθεί επίσης πολλές περιοχές της χώρας από την Βοιωτία και πάνω, όπως στον Παρνασσό και το Πήλιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook