Θεσσαλονίκη: Χειρουργική» διάρρηξη σε εστιατόριο – Με λευκές φόρμες οι κλέφτες πήραν και το τελευταίο κέρμα (video)

Διέρρηξαν κατάστημα με φαλάφελ στη Θεσσαλονίκη και πήραν ακόμη και το τελευταίο κέρμα.
Τη Δευτέρα τα ξημερώματα, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, δύο δράστες, ντυμένοι με λευκές φόρμες, κατάφεραν και μπήκαν σε ένα εστιατόριο με φαλάφελ με σκοπό να το ληστέψουν.
Μετά από 15 λεπτά προσπάθειας ώστε να εισέλθουν στο κατάστημα, οι διαρρήκτες κατευθύνθηκαν προς την ταμειακή μηχανή. Τα χρήματα που υπήρχαν μέσα ήταν 50 ευρώ, όλα σε κέρματα.
Τα πήραν αμέσως και κατευθύνθηκαν προς τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου βρήκαν ένα ταμπλετ. Το πήραν και στη συνέχεια έφυγαν.
Δείτε το βίντεο του MEGA
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook