Πτώση Phantom F-4: H Αέξάνδρα Παναγιώταρου αποχαιρετά τον συμμαθητή της, υποσμηναγό Τουρούτσικα – «Έπεσε υπέρ πατρίδος»
Σε τριήμερο πένθος βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom στην Ανδραβίδα και το χαμό του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, που ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν και τη νύχτα για τον εντοπισμό του 31χρονου σμηναγού και κυβερνήτη .
Οι δύο χειριστές του Phantom, ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης 31 ετών που ήταν ο κυβερνήτης και ακόμη αγνοείται έπειτα από την συντριβή του F-4 Phantom στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας, και ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών, συγκυβερνήτης που εντοπίστηκε νεκρός είχαν απογειωθεί για την εκπαιδευτική τους πτήση το πρωί της Δευτέρας από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.
O 29χρονος Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας καταγόταν από την Αρκαδία, η οποία έχει επίσης βυθιστεί στο πένθος μετά την χθεσινή είδηση του θανάτου του. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει επίσης καταγωγή από την Αρκαδία ήταν συμμαθήτρια με τον 29χρονο και θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.
«Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Δείτε την ανάρτησή της:
Ολες οι Ειδήσεις
- Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω δεχθεί πολύ άδικη κριτική ως μάνα» – Απέσυρε το αίτημά της για χρήση της διάταξης για τη συνεπιμέλεια (βίντεο)
- Κινηματογραφική καταδίωξη στην Κηφισιά: Συνελήφθη 72χρονος γνωστός μάνατζερ – Τον κυνηγούσαν 10 χλμ
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Νέες φωτογραφίες από την εκδρομή τους στην Αρκαδία
- Παύλος Ντε Γκρές: Σε ουζερί της Εύβοιας γιόρτασε τα Κούλουμα – Ενθουσιάστηκε με τους μεζέδες
- Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα τέχνης στον μοναδικής ομορφιάς Κηφισιώτικο κήπο του φιλότεχνου Γιώργου Βάρσου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας – Φωτογραφίες
- Zorro Ranch: Στο επίκεντρο έρευνας καταγγελίες ότι ο Επστάϊν έθαβε κορίτσια που στραγγάλιζαν αφού τα κακοποιούσαν σεξουαλικά στο πολυτελές ράντσο στο Νέο Μεξικό
- Κλέλια Ανδριολάτου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο after party των BAFTA
- Στη Σούδα το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο USS «Gerald R. Ford» – Έχει μήκος 333 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει 75 μαχητικά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook