Πρωτόγνωρες εικόνες συνάντησαν και οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων αλλά και του Πειραιά. Το χιόνι είχε φτάσει μέχρι τη θάλασσα ενώ είχε σκεπάσει ακόμη και τις βάρκες στο Μικρολίμανο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν τη σημερινή ημέρα να κάνουν τη βουτιά τους στα παγωμένα νερά. Την ίδια στιγμή η Μήδεια δεν έπιασε απροετοίμαστο το Δήμο Πειραιά και τα εκχιονιστικά μηχανήματα από το ξημέρωμα κρατούσαν τους δρόμους αλλά και τις αρτηρίες μπροστά από τα νοσοκομεία, ανοιχτές.

Το χιόνι έχει φτάσει μέχρι τη θάλασσα

Οι κάτοικοι του παραλιακού μετώπου της Αττικής αντίκρυσαν πρωτόγνωρες εικόνες σήμερα το πρωι. Ακόμη και η άμμος ήταν στρωμένη με χιόνι θυμίζοντας εικόνες απο… παραμύθι.

Το χίονι σκέπασε ακομη και τις βάρκες στο Μικρολιμανο κάνοντας μικρούς και μεγαλους να βγούν μια βόλτα

Ο Δήμος Πειραιά ηταν προετοιμασμένος να υποδεχτεί την Μηδεια με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να βρίσκονται στον δρόμο και να καθαρίζουν κεντρικές αρτηρίες αλλά και να εξασφαλίζουν την πρόσβαση στα νοσοκομεία.

Στο χιονισμένο Κερατσίνι ένας τολμηρός λάτρης του σκι, ελλείψει χιονοδρομικού κέντρου, φόρεσε τα πέδιλα και πήρε τον κατήφορο…

Η σφοδρή χιονόπτωση δημιούργησε μαγευτικές εικόνες και στη Γλυφάδα. Το γκολφ ντύθηκε στα λευκά.

Ο λευκός μανδύας έφτασε μέχρι την ακτή της Γλυφάδας. Το χιόνι σκέπασε ακομα και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη στη μαρίνα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν να απολαύσουν το τοπίο παρά το τσουχτερό κρύο.

Το χίονι δεν πτόησε ούτε τους χειμερινούς κολυμβητές που πάτησαν στον χίονι, φόρεσαν μαγιώ και βούτηξαν στα παγωμένα νερά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook