Ανέπαφα θα μείνουν τα δύο ντουλάπια του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και του Ευστάθιου Τσιτλακίδη στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, όπως επιτάσσει η παράδοση.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται, τις τελευταίες μέρες, στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, όπου υπηρετούσαν οι αδικοχαμένοι πιλότοι, Στάθης Τσιτλακίδης και Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, που το μαχητικό .F 4 Phantom κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, οι πιλότοι τίμησαν τους δύο νεκρούς συναδέλφους τους με τον δικό τους τρόπο ενώ σήμερα, με την κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν το μαχητικό κατέπεσε στην περιοχή της Ανδραβίδας.
Σε ατμόσφαιρα κατανυκτικής σιωπής απογειώθηκε ένα «Phantom F -4» και οι δύο χειριστές του έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια, μοιραία διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες συνάδελφοί τους.

Πλέον τα δύο ντουλάπια, τουΕυστάθιου Τσιτλακίδης και του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, θα παραμείνουν ανέπαφα (για πολύ καιρό), ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook