Διάλογοι-σοκ της συμμορίας των ανηλίκων που μαχαίρωσαν έναν 15χρονο στη Νέα Σύμρνη

Τα τέσσερα ανήλικα μέλη της συμμορίας, τα οποία έχουν συλληφθεί, φαίνεται ότι σχεδίαζαν να πάνε στο νοσοκομείο να «αποτελειώσουν» τον 15χρονο από τη Νέα Σμύρνη που του επιτέθηκαν , τον  τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον έκλεψαν.

Σοκάρουν τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων που τη Δευτέρα μαχαίρωσαν έναν 15χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί τη υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πέρασαν χειροπέδες σε 4 ανήλικους ηλικίας 16 έως και 17 ετών.

Από έρευνα που έγινε στα κινητά τηλέφωνα των ανηλίκων εντοπίστηκε υλικό όπου ένας μέλος της συμμορίας, όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά ήθελε να αποτελειώσει τον 15χρονο.

Οι διάλογοι στα μηνύματα:

– «Να πεθάνει ο μ…»
– «Σοβαρέψου!»
– «Σοβαρέψου!»
– «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω τον π…»
– «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό».
– «Κάτσε ρε βλάκες. Μαχαιρώσατε; Έναν Ουκρανό;»
– «Πρε… αλλά ορκίσου, να μην τίποτα σε παρακαλώ!»
-« Ρε, είστε βλάκες ρε. Τον σκοτώσατε;»
– «Γιατί τον σπάσατε, τι έγινε;»
– «Απλά θέλαμε λεφτά και επειδή έχει αυτός λεφτά, του τα πήραμε».

Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντόπισαν συνομιλίες τους κατά τις οποίες έψαχναν να βρουν που υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και αν αυτές τους έχουν καταγράψει, αλλά και πώς έπρεπε να σχεδιάσουν, να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη συλληφθούν ποτέ.

Στον Εισαγγελέα τα μέλη της συμμορίας
Στη Ευελπίδων βρέθηκαν την Πέμπτη, οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό και την επίθεση με μαχαίρι σε 15χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 16 και 17 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας και για, κατά περίπτωση, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι κατηγορούμενοι, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 29 Ιανουαρίου, σε πάρκο της Νέας Σμύρνης περικύκλωσαν ξαφνικά 15χρονο Ουκρανό και τον μαχαίρωσαν στον δεξί του μηρό, ενώ τον χτύπησαν με γροθιές σε όλο το σώμα του.

Αμέσως μετά, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια που διαμένουν οι κατηγορούμενοι στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Μαχαίρι τύπου σουγιά, τα ρούχα που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook