Εντυπωσιακή θα είναι η είσοδος του χιονιά στην Αττική που φέρνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σύμφωνα με τα λεγόμενα του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου

Με πολύ εντυπωσιακό και γρήγορο τρόπο θα μπει ο χιονιάς αύριο στην Αττική. με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», ξεκινώντας από τις βορειοανατολικές και βόρειες περιοχές του νομού, γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση του στο facebook.

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τον μετεωρόλογο και βουλευτή της ΝΔ, ενώ πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής θα υπάρχουν ανοίγματα στον ουρανό της Αττικής, πολύ γρήγορα θα έρθουν νεφώσεις από τα βορειοανατολικά του νομού, προερχόμενες από την Εύβοια, και θα καλύψουν όλη την Αττική.

Αν δεν αλλάξει κάτι, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, από το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει να χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά του νομού και πάρα πολύ γρήγορα οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν και τα βόρεια προάστια της Αθήνας από το υψόμετρο των 200-250 μέτρων και υψηλότερα (πρόσκαιρα ίσως και χαμηλότερα).

Στον υπόλοιπο νομό θα εκδηλώνεται βροχή η χιονόνερο κατά διαστήματα.

Από το βράδυ και στη συνέχεια και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας, ο καιρός θα παρουσιάσει νέα υποτροπή και οι χιονοπτώσεις πια θα κατέβουν χαμηλότερα με αυξημένη την πιθανότητα να επηρεαστεί και το κέντρο της Αθήνας και ίσως και περιοχές με ακόμα χαμηλότερο υψόμετρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook