Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας από γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα
Κλείνει για την αποφυγή προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα η Αθηνών-Λαμίας από γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, διεκόπη πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων.
Τονίζεται ότι η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι έντονη, συνοδεία ισχυρών ανέμων και αναμένεται να επικρατήσει παγετός, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα (06.02.2023), γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν πεζή ή με όχημα.
Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να μετακινηθούμε, προτού ξεκινήσουμε, ενημερωνόμαστε: για την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Πάολα λύγισε ερμηνεύοντας το «Ώρες μικρές» σε συναυλία της – Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας, είπε για τον Μαζωνάκη – Βίντεο
- Κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του στα Βριλήσσια
- Μητσοτάκης: Κάτω από το 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης – Αύξηση στο επίδομα για όλες τις μορφές ενέργειας και παράταση στην επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook