Η Αττική Οδός έκλεισε λίγο μετά τις 6 άνοιξε και πάλι και σύμφωνα με την εταιρεία , ενώ συνεχίζεται η προληπτική ρίψη άλατος από κόμβο Ελευσίνας έως κόμβο Μεταμόρφωσης, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Άνοιξε λίγο πριν τις 19:00 και πάλι σε όλο το μήκος της η Αττική Οδός. Σύμφωνα με την εταιρεία, συνεχίζεται η προληπτική ρίψη άλατος από κόμβο Ελευσίνας έως κόμβο Μεταμόρφωσης.


Άνοιξε προσωρινά η Εθνική Αθηνών – Λαμίας
Παράλληλα, άρση διακοπής της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας ανακοίνωσε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα η Νέα Οδός. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας που ακολούθησε, η Εθνική οδός θα κλείσει εκ νέου στις 23:00 , για όλα τα οχήματα, από τη γέφυρα Καλυφτάκη, ως τα Οινόφυτα.

Η τελευταία ανακοίνωση από τη Νέα Οδό

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως με απόφαση Τροχαίας από τις 23.00 σήμερα 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων από Α/Κ Καλυφτάκη έως Α/Κ Οινοφύτων και στα δύο (2) ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Η νεώτερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 23.00 της 5 Φεβρουαρίου 2023.

Από την 23.00 ώρα σήμερα 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο (2) ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Παράλληλα, η Αστυνομία έκανε γνωστό ότι επετράπη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τη 121,250 χ/θ έως 261,280 χ/θ ,στο ρεύμα προς Αθήνα και από τη 56,728 χ/θ έως 121,250 χ/θ ,στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στα συγκεκριμένα τμήματα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (Ι.Χ.Ε και Λεωφορεία) έως 3,5 τόνους.

Επιπλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων/μέσων

-από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ.θ. της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομο Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας)

-από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομος Α-11

-από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ.θ. της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς )

-από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών

-στη Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου Χαλκίδας από 0,000χ/θ έως 11,000χ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook