Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και σήμερα κυρίως στην Αττική, κυρίως με διακοπές ρεύματος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στην Μαλακάσα

Ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, Στέφανος Κουνούκλας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και σε ποιες περιοχές παρατηρήθηκε το φαινόμενο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το νέο σφοδρό κύμα χιονοπτώσεων στην Αττική, ακόμη και σε περιοχές των νοτίων προαστίων.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες που θα φέρει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» ενώ αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε αρκετές περιοχές, καθώς οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Στέφανος Κουνούκλας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και σε ποιες περιοχές παρατηρήθηκε το φαινόμενο.

« Έχουμε κάποιες διακοπές ρεύματος, κυρίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στη Μαλακάσα. Από εκεί και πέρα είχαμε το πρωί προβλήματα στο Πέραμα με την βλάβη να έχει αποκατασταθεί. Στα Βίλια είχαμε θέματα αλλά δώσαμε ρεύμα, και στην Άνδρο είχαμε προβλήματα σε 5 υποσταθμούς. Από χθες το πρωί όλοι συνάδελφοι εργάζονται για να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες», είπε αρχικά.

Αυτή τη στιγμή τμήμα της Μαλακάσας και η Ιπποκράτειος Πολιτεία δεν έχουν ρεύμα. Το κύριο ζήτημα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι η πρόσβαση στην περιοχή λόγω του χιονιού, σε λίγες ώρες θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες», πρόσθεσε ο κ. Κουνούκλας.

«Στην Αττική δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα είναι ελεγχόμενη η κατάσταση», κατέληξε.

Επίσης σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν στην Άνδρο και τα Βίλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook