Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη συμβολή Λ. Βασιλίσσης Σοφίας και Σούτσου, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη,καθώς ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λεωφορείο 550 που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά έπεσε σε προπορευόμεν ΙΧ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι, όλοι επιβάτες του λεωφορείου.

Από τους 12, οι εννέα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς φέρουν ελαφρά τραύματα.

Η διοίκηση του ΟΣΥ επισκέφθηκε πριν από λίγο  τους 12 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά το τροχαίο με το λεωφορείο και το ΙΧ στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας και της Σούτσου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΟΣΥ η διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επικοινωνία με το Νοσοκομείο, επισκέφτηκε τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη το λεωφορείο.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο που φέρεται να είχε μπεί στη λεωφορειολωρίδα,  κάποια στιγμή ακινητοποιήθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να μην προλάβει να αντιδράσει και να πέσει πάνω του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook