Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε, στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν από τους πυροβολισμούς τρία άτομα, εκ των οποίων ένας αστυνομικός ένας πολίτης που βρέθηκε σε “διασταυρούμενα” πυρά και ο καταζητούμενος που ξεκίνησε να πυροβολεί και ο οποίος συνελήφθη. .

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως αναφέρει το cretalive.gr όλα ξεκίνησαν ενώ κλιμάκιο αστυνομικών, με πολιτικά, φέρεται να παρακολουθούσε  καταζητούμενο άτομο που είχε σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις και βρισκόταν σε τζιπ στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τζιπ ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη και όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους! Οι αστυνομικοί φέρεται να ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός.


Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το άτομο που παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί κατέβηκε από το όχημα για να πάρει καφέ και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών άρχισε να ρίχνει “κατά ριπάς”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σήμανση φέρεται να έχει δώσει 17 πυροβολισμούς!

Ποιος είναι ο φυγόδικος
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς ασχολείται με ναρκωτικά και όπλα. Μάλιστα, ο ίδιος έχει καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

“Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, στο Ηράκλειο Κρήτης, διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook