Πώς περιέγραψε ο δήμαρχος Διονύσου την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της κακοκαιρίας. Παραμένουν χωρίς ρεύμα τα νοικοκυριά.

Έκκληση να επιλυθούν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στον δήμο Διονύσου, που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» έκανε μέσω του Alpha 98,9 ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο δήμαρχος Διονύσου δήλωσε: «Γίνεται της κακομοίρας, είμαστε τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό. Δεν έχω δει ούτε ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, δεν φταίει ο δήμος που δεν έχουμε ρεύμα».

«Υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι στην Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, τον Διόνυσο, τη Δροσιά… Ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι με μηδενικές θερμοκρασίες και άλλοι χρειάζονται οξυγόνο», σημείωσε ακόμα.

«Θα θρηνήσουμε θύματα. Για να μαζέψω τα κλαδιά, πρέπει να έρθουν να μαζέψουν τα καλώδια που έχουν πέσει. Για να φτάσω να πω ότι είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν το είπα έτσι» υπογράμμισε ο κ. Καλαφατέλης, λέγοντας πως ο δήμος Διονύσου περιλαμβάνει πολλές περιοχές, όπου ζουν πάνω από 50.000 άνθρωποι.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι θα έρθει και θα αποκαταστήσει τα προβλήματα, αλλά δεν έχω δει ούτε ένα συνεργείο» επανέλαβε.

Mε πληροφορίες από Alpha 98,9 και Newpost

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook