Βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω.

Από την έκρηξη στην οδό Μιαούλη και Δημαρχείου στο Αιγάλεω, τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος καθώς και ένας έμπορος λαϊκής που έστηνε τον πάγκο του έξω από το μαγαζί. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και τρόμος καθώς στο δρόμο υπήρχε και λειτουργούσε λαϊκή αγορά, ενώ επί τόπου έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να ανοίξει το κατάστημα του, αντιλήφθηκε μια έντονη οσμή υγραερίου, δεν έκρινε όμως πως υπάρχει κάποια επικινδυνότητα. Όταν επιχείρησε να ανάψει την σόμπα υγραερίου, προκλήθηκε έκρηξη, το ωστικό κύμα της οποίας βρήκε διαφυγή προς τον δρόμο, όπου οι παραγωγοί – πωλητές έστηναν τους πάγκους τους.

Ο πάγκος που στηνόταν ακριβώς μπροστά από το κατάστημα «διαλύθηκε» από το ωστικό κύμα, ενώ τραυματίστηκε ο παραγωγός που βρισκόταν πίσω από αυτόν.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στην εκπομπή «Σαν σεισμός ακούστηκε και είδαμε τις ομπρέλες (σημ: των πάγκων στην λαϊκή αγορά) να πετούν στον αέρα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βγήκε από το κατάστημα μόνος του, περπατούσε, μιλούσε, είχε εγκαύματα και σκισμένα ρούχα, αλλά έδειχνε ότι ήταν «καλά». Αν γινόταν αργότερα η έκρηξη, που έχει περισσότερο κόσμο στην λαϊκή, θα είχαμε θύματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook