Η «Μήδεια» έθαψε στο χιόνι τη Βόρεια Αττική – 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Αλύπητα χτυπήθηκαν Δροσιά, Ροδόπολη, Άνοιξη και Σταμάτα
Αλύπητα χτυπήθηκε από τη «Μήδεια» η Βόρεια Αττική, με δεκάδες αυτοκίνητα να έχουν καταπλακωθεί από δέντρα και στύλους της ΔΕΗ να έχουν καταρρεύσει από το βάρος του χιονιού.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι κάτοικοι της Δροσιάς, της Ροδόπολης, της Άνοιξης και της Σταμάτας. Με τη θερμοκρασία κάτω από το μηδέν και το χιόνι να ξεπερνά και τους 70 πόντους, παραμένουν χωρίς ρεύμα εδώ και 36 ώρες.
Ο όγκος του χιονιού ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα εκτός από ελάχιστους κεντρικούς δρόμους οι περισσότεροι να είναι σκεπασμένοι με χιόνι. Τα οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα και οι κάτοικοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους.
Στην περιοχή καταγράφηκαν πάνω από 200 πτώσεις δέντρων, πολλά από αυτά επάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Εκτός των άλλων, τα δέντρα αυτά εμποδίζουν τα εκχιονιστικά να περάσουν και να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι.
Από το πρωί σήμερα Τετάρτη, κάτοικοι έχουν βγει από τα σπίτια τους και με φτυάρια προσπαθούν να ανοίξουν διόδους για να μπορέσουν να μετακινηθούν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook