Συνεχόμενοι βιασμοί,απειλές με μαχαίρι και ξύλο είναι όσα κατήγγειλε ότι πέρασε μια 21χρονη κοπέλα στα Μέγαρα στα χέρια ενός νεαρού με τον οποία είχε συνάψει σχέση αλλά έγινε ο βασανιστής της.

Η 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία τον 23χρονο που την απειλούσε με μαχαίρι και τη βίαζε για πάνω από 3 μήνες στα Μέγαρα.

Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια του 23χρονου φίλου της μια 21χρονη κοπέλα από τα Μέγαρα, όταν εκείνος την έδενε στο κρεβάτι με χειροπέδες, την απειλούσε με ένα μαχαίρι που άγγιζε το μισό μέτρο και τη βίαζε.

Υποχείριο ενός χειριστικού και άγριου συντρόφου, φοβούμενη για τη ζωή της, αναγκαζόταν να υπομένει απειλές, ξύλο, εξευτελισμό και να βιάζεται με τα χέρια της δεσμευμένα με χειροπέδες και το μαχαίρι μήκους 47 εκατοστών κολλημένη στον λαιμό, αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστή σε βάρος του δράστη.

Μάλιστα η κοπέλα είχε καταγγείλει δυο φορές τον βιαστή της στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, με την πρώτη στις 8/12/2022 όταν ανέφερε, όπως αναγράφεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ, ότι «ενώ είχε  συνάψει σχέση με τον φερόμενο ως δράστη, εκείνος την αντιμετώπιζε βίαια με αφορμές επεισόδια ζηλοτυπίας προξενώντας τις σωματικές, εξυβρίζοντας και απειλώντας την κατ’ επανάληψιν, είτε λεκτικά, είτε με την επίδειξη μαχαιριού και σφαιρών, ενώ σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, στις δύο εκ των οποίων την είχε ακινητοποιήσει δένοντας την με χειροπέδες στο κρεβάτι, μεταχειριζόμενος σωματική βία την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις».

Η δεύτερη καταγγελία στις 24 Ιανουαρίου και η έφοδος που έκαναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου οι αστυνομικοί στο σπίτι του, ήταν και αυτή που τον οδήγησε στα χέρια των αρχών.

Η καταγγελία: Xειροπέδες, ξύλο, σφαίρες και μαχαίρι μισου μέτρου

Η φρικαλέα ιστορία με θύμα την 21χρονη κοπέλα από το Μέγαρα και θύτη τον 23χρονο σύντροφο της άρχισε να ξεδιπλώνεται σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης στις 8 Δεκεμβρίου 2022.
Τότε ήταν που η κοπέλα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και κατήγγειλε ότι «από τις 10/7/2022 έως τις 29/7/2022, χωρίς αυτή να είναι σε θέση να προσδιορίσει ακριβείς ημερομηνίες, ενώ είχε συνάψει σχέση με τον φερόμενο ως δράστη, αυτός την αντιμετώπιζε βίαια με αφορμές επεισόδια ζηλοτυπίας, προξενώντας της σωματικές βλάβες, εξυβρίζοντας και απειλώντας την κατ’επανάληψιν είτε λεκτικά είτε με την επίδειξη μαχαιριού και σφαιρών ενώ σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στις δύο εκ των οποίων την είχε ακινητοποιήσει δένοντας την με χειροπέδες στο κρεβάτι μεταχειριζόμενος σωματική βία, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις».
Στις 24 Ιανουαρίου, η κοπέλα εμφανίστηκε ξανά στο Τ.Α Μεγάρων και κατέθεσε ενόρκως ότι στην αρχική της κατάθεση εκ παραδρομής είχε αναφέρει λανθασμένες ημερομηνίες λόγω της σύγχυσης και της ταραχής της, περιγράφοντας τα εξής συμβάντα: «Στις 02:00 της 7/6/2022 στα Μέγαρα και στο σπίτι της, ο δράστης μεταχειριζόμενος σωματική βία, την εξανάγκασε συνουσία μετά το τέλος της οποίας την απείλησε να μην γνωστοποιήσει το γεγονός σε τρίτα πρόσωπα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το άγριο σκηνικό επαναλήφθηκε. Όπως κατέθεσε «το μεσημέρι της 7/6/2022 στα Μέγαρα στην οικία του δράστη, αυτός την απείλησε τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της». Όμως ο θερμόαιμος φίλος της δεν σταμάτησε εκει. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία «περί ώρα 00:00 της 10/6/2022 στα Μέγαρα και στην οικία της κοπέλας ο δράστης μεταχειριζόμενος σωματική βία, την εξανάγκασε σε συνουσία». Και την επόμενη ημέρα επανέλαβε την κτηνωδία, αυτή τη φορά δένοντας τα χέρια της με χειροπέδες. Μάλιστα, μετά την πράξη του, την εγκατέλειψε δεμένη και έφυγε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Στις 17:30 τις 11/6/2022 στα Μέγαρα και στην οικία της κοπέλας ο δράστης μεταχειριζόμενος σωματική βία, εξανάγκασε την παθούσα σε συνουσία ενώ συγχρόνως της είχε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μετά την ολοκλήρωση της πράξης του αποχώρησε αφήνοντας την δεμένη. Στις 22/6/2022 στα Μέγαρα και στην οικία της ο δράστης μεταχειριζόμενος σωματική βία, εξανάγκασε την παθούσα σε συνουσία με τρόπο παρόμοιο με τις παραπάνω περιπτώσεις ενώ συγχρόνως είχε δέσει τα χέρια με χειροπέδες. Στις 06:00 της 27/6/2022, ο δράστης προέβη σε γενετήσια πράξη με την παθούσα παρά την θέλησή της, χωρίς όμως να προβάλλει αντίσταση εκείνη φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα».

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και πρωινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορουμένου για ανεύρεση αντικειμένων που θα επιβεβαίωναν τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα.

Από την έρευνα όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Αστυνομίας βρέθηκαν τα εξής:
«Ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 45 εκατοστών με μήκος λάμας 27 εκατοστά, το οποίο ανευρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του κατηγορουμένου κάτω από το στρώμα του κρεβατιού, σε πλαϊνή θέση, ποσότητα στρατιωτικών φυσιγγίων τα οποία ανευρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του κατηγορουμένου στο δεύτερο συρτάρι κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του και δύο ζεύγη μεταλλικών χειροπέδων με ενσωματωμένο μηχανισμό αποδέσμευσης χωρίς κλειδί και δύο κλειδιά χειροπέδων τα οποία βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του κατηγορουμένου στο τρίτο συρτάρι κομοδίνου δίπλα στο κρεβάτι του. Μετά την έρευνα των αρχών ο κατηγορούμενος συνελήφθη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook