Ανείπωτος ο πόνος για το θάνατο του 20χρονου φαντάρου τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2) σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, .

Πρόκειται για τον 20χρονο Τάσο Χ. που υπηρετούσε στην 1η Μονάδα Αλεξιπτωτιστών και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά στη 1.30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο φαντάρος σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε ευκάλυπτο μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.


Οι γονείς και τα αδέλφια του 20χρονου φαντάρου δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Τάσο και με αναρτήσεις τους εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους.

Απαρηγόρητος ο ο ιερέας πατέρας του 20χρονου φαντάρου που σκοτώθηκε στο τροχαίο σπαράζει καρδιές γράφοντας:

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.


O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».


Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

Ο άτυχος Τάσος Ξ.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του αδελφού του 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook