Χανιά: «Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» – Σπαράζει ο πατέρας του 20χρονου φαντάρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Ανείπωτος ο πόνος για το θάνατο του 20χρονου φαντάρου τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2) σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, .
Πρόκειται για τον 20χρονο Τάσο Χ. που υπηρετούσε στην 1η Μονάδα Αλεξιπτωτιστών και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά στη 1.30 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο φαντάρος σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε ευκάλυπτο μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι γονείς και τα αδέλφια του 20χρονου φαντάρου δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Τάσο και με αναρτήσεις τους εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους.
Απαρηγόρητος ο ο ιερέας πατέρας του 20χρονου φαντάρου που σκοτώθηκε στο τροχαίο σπαράζει καρδιές γράφοντας:
«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.
Ο άτυχος Τάσος Ξ.
Δείτε εδώ την ανάρτηση του αδελφού του
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook