Ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν Κράουτς μπροστά στη 10 μηνών κόρη τους Λυδία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο σύζυγο της , είχε συνταράξει το Πανελλήνιο καθώς αρχικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι τη νεαρή γυναίκα την σκότωσαν ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους και επί ένα μήνα έπαιζε το ρόλο του θλιμμένου συζύγου μέχρι που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια δολοφονία μπροστά στην μικρή Λυδία , την κόρη τους.

Πρωτοδίκως ο 34χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και επιπλέον σε κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το θανάτωση του σκύλου.

Τώρα πρόκειται να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο από το οποίο η νέα συνήγορος του κατηγορούμενου, Κατερίνα Μαυροειδή, ζήτησε αναβολή της δίκης. Το επιχείρημα της ήταν ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις 9 Φεβρουαρίου και δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία. Έθεσε, επίσης, θέμα της επίδοσης της κλήσης στον εντολέα της.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης . Όπως είπε “δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών” τόνισε ο Εισαγγελέας.

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε από το δικαστήριο, το οποίο υιοθέτησε την εισαγγελική άποψη.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου.


Το δικαστήριο προχώρησε και στην κλήρωση ενόρκων που θα πλαισιώσουν στην Έδρα τους τακτικούς δικαστές.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη. Σε αυτήν τη δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook