Το έγκλημα έγινε σε μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα στη Μύκονο τα ξημερώματα της Δευτέρας με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό και δράστη έναν 33χρονο Έλληνα γνωστό επιχειρηματία στο νησί.

Ο 33χρονος δράστης είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι με καραμπίνα μετά από διαπληκτισμό τον 34χρονο Αλβανό ο οποίος είναι χρόνια τώρα κάτοικος του νησιού.

Αρχικά οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο μπαρ για τα μάτια μιάς γυναίκας. Ο 33χρονος επιχειρηματίας κατηγορούσε τον 34χρονο ότι παρενόχλησε μια γυναίκα από την παρέα του.

Ο διαπληκτισμός, συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα. Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

Μπήκε μέσα στο νυχτερινό κατάστημα και πυροβόλησε δύο φορές τον Αλβανό στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ στο κατάστημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο επιχειρηματία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook