Νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι, βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή του Τυχερού του Έβρου.

Η 28χρονη από το Τυχερό Έβρου αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα, κοντά στην περιοχή της Λευκίμης όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της.

Το άψυχο σώμα της «βασίλισσας του Καρναβαλιού» εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια που δε δικαιλογούνταν από την πτώση.

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε ότι τα τραύματα προέρχονταν από μαχαίρι, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ωστόσο οι πληροφορίες και το επικρατέστερο σενάριο, κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να αποκξλείεται και αυτό της δολοφονίας.
Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής με μηχανή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και αναζητούν πλάνα από κάμερες της περιοχής.

Τι λένε φίλοι & συγγενείς της
Συνεργάτης της δηλώνει στο LIVE NEWS:
«Ήταν μία από τα παιδιά που ήταν η ψυχή του καρναβαλιού. Ήταν ο αρχηγός εκεί. Ήταν αυτή που το σχεδίαζε, ο διοργανωτής του καρναβαλιού. Την αναζητούσαν από χθες το βράδυ. Δεν επέστρεψε. Είχε φύγει, θα φύγει θα πάει στο γήπεδο να δει τον αγώνα είπε. Μια χαρά ήταν η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήταν πολύ καλά. Ήταν ένα κοινωνικό κορίτσι, ένα αγαπητό παιδί, σε όλους».

Ο πατέρας της λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS:
«Ενώ ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε και την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι».

Από την πλευρά της, η θεία του θύματος λέει στο MEGA:
«Ξεκίνησε για να πάει στο ποδόσφαιρο που είχε το χωριό εδώ. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Από εκεί δεν εμφανιζόταν μέχρι και που νύχτωσε. Την έψαχναν όλη τη νύχτα και το πρωί που χάραξε κατά τις 06.30, ένας ξάδελφός της μαζί με τον αδελφό της είδαν το μηχανάκι της. Είχε μηχανή αυτή. Είδαν κάτω στον γκρεμό πεσμένη.
»Είναι σαν γκρεμός. Την βρήκαν εκεί. Ακαριαίο θάνατο πρέπει να είχε. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Και είδα τον πατέρα της το πρωί. Με τη μηχανή έφυγε κάτω στον γκρεμό. Ο πατέρας της κατέβηκε κάτω. Και την είδε πεσμένη κάτω, το κεφάλι χτυπημένο. Και το μηχανάκι 4 – 5 μέτρα πιο μακριά.

»Ήταν ένα κορίτσι το οποίο είχε αγροτική δουλειά με τρακτέρ στα χωράφια. Δεν είχε προβλήματα. Θα έκανε καρναβάλι στο χωριό την Κυριακή και πήγαινε συνέχεια εκεί και βοηθούσε. Τι έγινε τώρα, κανένας δεν γνωρίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook