Εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα καλείται να δώσει ο πατέρας Αντώνιος, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της «Κιβωτού του Κόσμου» για δύο περιπτώσεις ασέλγειας.

Ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να αντικρούσει την ερχόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, τις καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος δύο τροφίμων της «Κιβωτού του Κόσμου», ενός 15χρονου και ενός 19χρονου.

Όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ, ο πατέρας Αντώνιος θα καταθέσεις υπόμνημα 90 σελίδων με το οποίο επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή κίνητρα.

Στο μεταξύ «διαστάσεις θρίλερ» προσδίδουν στην υπόθεση οι αναφορές για ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος σημαντικών μαρτύρων.

Δεκαπεντάχρονος φιλοξενούμενος στη δομή κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα που τον χτύπησαν λέγοντας του «εσύ είσαι με την μεριά του πατέρα».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις αρχές Φεβρουαρίου ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» προσπάθησε να συναντήσει τον 15χρονο που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια πιθανόν για να του ασκήσει πίεση και να τον υποχρεώσει να αλλάξει την κατάθεσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook