To θύμα που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία είχε πάει να δεί ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μοιραία κατάληξη είχε χτές σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία ο καβγάς που ξεκίνησε μεταξύ Αλβανών οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας πελάτης της καφετέριας που δεν είχε καμία σχέση με τους δράστες.

Συγκεκριμένα, στις 23:50 το βράδυ της Τρίτης μια παρέα 7 ατόμων που βρίσκονταν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, Αλβανικής καταγωγής , ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο. Μετά την αρχική λεκτική αντιπαράθεση, σηκώθηκαν όρθιοι και συνέχισαν να τσακώνονται στο κέντρο της καφετέριας με κατεύθυνση προς την έξοδο.

Τότε ένας από τους δράστες, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά με αποτέλεσμα η σφαίρα να καταλήξει στην ωμοπλάτη του άτυχου θαμώνα που παρακολουθούσε τον καβγά. Ακολούθησαν ακόμη πέντε πυροβολισμοί μέσα στην καφετέρια, ενδεχομένως από δυο διαφορετικά πιστόλια σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή στο ΚΑΤ, όπου κατέληξε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Νέα Ιωνία: Από τις κάμερες αναζητά λεπτομέρειες η ΕΛ.ΑΣ

Στελέχη της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση, έχουν πάρει καταθέσεις από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μια σερβιτόρα. Παράλληλα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό.

Οι κάλυκες έχουν σταλθεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν προέρχονται από ένα ή δυο πιστόλια, ενώ αναζητούνται οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα τζιπ αμερικάνικου τύπου το οποίο κάνουν «φύλλο και φτερό» καθώς πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της παρέας των Αλβανών.

Όπως όλα δείχνουν, τα άτομα που συνεπλάκησαν, αποτελούν μέλη εγκληματικών ομάδων, που έβγαλαν όπλα, όταν «στράβωσε» κάποια συμφωνία την οποία έκαναν, με την αστυνομία να ερευνά εντατικά τις συνθήκες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook