Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από σπίτι οικογένειας παρότι ο λογαριασμός ήταν πληρωμένος και ούτε υπήρχε οφειλή από προηγούμενους λογαριασμούς.

Το πιο απίστευτο όμως είναι ότι όταν η ΔΕΗ αναγνώρισε ότι πρόκειται περί κραυγαλέου λάθους ενημέρωσε την οικογένεια ότι θα της επανασυνδέσει το ρεύμα μετά από …4 μέρες λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας!

Όλα έγιναν χτες Παρασκευή 24/2/23 όταν μια γυναίκα, η Μ.Δ. γύρισε σπίτι της, όπου κατοικεί με την ηλικιωμένη θεία της και διαπίστωσε ότι το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μετά από επικοινωνία με τη ΔΕΗ η υπάλληλος που έλεγξε τα στοιχεία και τους λογαριασμούς της παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος, αφού όλοι οι λογαριασμοί ήταν πληρωμένοι κανονικά.

Η υπάλληλος όμως της είπε ότι η επανασύνδεση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

Έτσι το σπίτι της Μ.Δ μένει για 4 μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες διαβίωσης των μελών της οικογένειας.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία της Μ.Δ στο Bigpost:

«Το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στις 24.02.24. Επιστρεφοντας βράδυ στις 20.00, διαπίστωσα ότι στο σπίτι μου δεν έχει ρεύμα . κάλεσα την ΔΕΗ στο 8009001000, και έκπληκτη έμαθα ότι έχει δοθεί εντολη για διακοπή ρευματος από την ΔΕΗ!!!! σημειωτέον ότι ο τελευταίος ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 163,00 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 06. 02. 23….. Η υπάλληλος η κα Σ. Κ. , μας ενημέρωσε ότι ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ έγινε η διακοπή αφού αυτό φαίνεται και στο σύστημα ότι έχει πληρωθεί ο λογαριασμός!!! και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αίτημα για επανασύνδεση, το οποίο θα γίνει την Τρίτη που είναι και εργάσιμη μέρα!!! δηλαδή στις 28.02.23..!!!!!!. μα είναι δυνατόν να συμβεί αυτό??? με ρεύμα πληρωμένο, να είμαι 3 μέρες χωρίς ρεύμα από δικό τους λάθος?? που θα μείνω αυτές τις μέρες??? που θα κοιμηθούμε όλη η οικογένεια 3 μέρες?? εάν κάποιο μέλος της οικογένειας ήταν άρρωστο τι θα γινόταν???? ακόμα και να μην το είχαμε πληρώσει, είναι σαν να έγινε στοχευμενα να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού σαββατοκύριακο και Δευτέρα είναι αργία!!! πραγματικά απάνθρωπο!!! και όλο αυτό για κάτι που δεν φταίμε!!! παρακάλεσα να μιλήσω με υπεύθυνο, αλλά η υπάλληλος μας είπε ότι θα σας καλέσει όταν μπορέσει!!! στην ερώτηση που τις έκανα που θα ζούμε αυτές τις 3 μέρες??? μας απάντησε με άνεση ότι αυτό δεν είναι δουλειά της ΔΕΗ!!!! δηλαδή η δουλειά της ΔΕΗ είναι να κόψει πληρωμένο ρεύμα εν όψη 3ημερου??? πραγματικά δεν βρίσκω άκρη…. ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ τελευταίο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, δηλαδή η πληρωμή έγινε στις 6.2.23, όπως σας είπα και η διακοπή έγινε στις 24.2.23….»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook