Διάρρηξη - μαμούθ σε πολυτελή κατοικία επιχειρηματία στη Φιλοθέη με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ από μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες της διάρρηξης μπήκαν στην μονοκατοικία στη Φιλοθέη ενώ έλειπε ο επιχειρηματίας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν … «διαβασμένοι» και γνώστες πιθανότατα του χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του σπιτιού, που ανήκει σε 77χρονο επιχειρηματία.

Οι ληστές αφού έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, τελικά εντόπισαν σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο το χρηματικό ποσό των 85.000 ευρώ, ενώ λίγο αργότερα στα χέρια τους έπεσαν και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας, η οποία εκτιμάται ότι ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές το θύμα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, αφού επιβεβαιώνει ότι οι δράστες ήταν «διαβασμένοι», αποτελεί το γεγονός ότι ξήλωσαν το κεντρικό καταγραφικό των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στην πολυτελέστατη μεζονέτα το οποίο βρισκόταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο στο υπόγειο

Η αστυνομία ψάχνει μέσα από τις κάμερες των διπλανών κτιρίων και του δρόμου να βρει ύποπτες κινήσεις αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών και παράλληλα οι Αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο του σπιτιού για τον εντοπισμό των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι αστυνομικοί σαρώνουν, ειδικότερα, τα σημεία από όπου έγινε η παραβίαση, δηλαδή την πόρτα, το παράθυρο αλλά και το καταγραφικό σύστημα στο υπόγειο για να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook