Στο βίντεο διακρίνεται μία πολύ έντονη λάμψη, που συνοδεύτηκε από την ισχυρή έκρηξη ανάμεσα στις δύο αμαξοστοιχίες κι ύστερα εστίες φωτιάς - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της φοβερής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της τρομακτικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, και της ισχυρότατης έκρηξης που ακολούθησε, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο διακρίνεται μία πολύ έντονη λάμψη, που συνοδεύτηκε από την ισχυρή έκρηξη ανάμεσα στις δύο αμαξοστοιχίες κι ύστερα εστίες φωτιάς.

Στους 40 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα ανέβει κι άλλο. Δεκάδες είναι οι τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μη ταυτοποιημένες σοροί στο νοσοκομείο της Λάρισας είναι 36.

Ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν από τη μετωπική σύγκρουση δυο τρένων, μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με 342 επιβάτες και δέκα άτομα προσωπικό, με εμπορική αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν δυο άτομα με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Τα τρένα βρεθήκαν στην ίδια γραμμή την ώρα που η επιβατική αμαξοστοιχία εκτιμάται ότι κινούνταν με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων για 25 ολόκληρα χιλιόμετρα χωρίς να γνωρίζει ο μηχανοδηγός ότι από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν τρένο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook