Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκιάθος
Η Σκιάθος είχε μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες συνολικά, εξαιτίας της πτώσης δένδρων σε γραμμές υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Νότιο Πήλιο.
Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκε η Σκιάθος μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια». Το σχετικό αίτημα είχε καταθέσει ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πολιτική Προστασία.
Η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για το νησί των Σποράδων θα έχει διάρκεια 15 ημερών και η ισχύς αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου.
Η Σκιάθος είχε μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες συνολικά, εξαιτίας της πτώσης δένδρων σε γραμμές υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Νότιο Πήλιο που είχαν σαν συνέπεια τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του νησιού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρυστιανού: Προαναγγέλλει κόμμα μέσα στον Μάιο και καταγγέλλει “επιχείρηση διχασμού μέσω εξαγορών και ψευδών υποσχέσεων”
- «Prime Time»: Γλυπτά του Παρθενώνα- Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ώρα της επιστροφής;
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει τους δασμούς που επιβάλλονται σε αυτοκίνητα και φορτηγά από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 25%
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους στην υποδοχή του αεροσκάφους «Patra» – Τρεις τραυματίες – Βίντεο
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βίκυ Κάβουρα – Σάββατο 2 Μαΐου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κατερίνα Καινούργιου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά – Η έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η τούρτα – έκπληξη – Φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη: Ο τρυφερός διάλογος με τον γιο της, λίγο πριν τον αποχωριστεί για να πάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook