Η 34χρονη Αθηνά από την Κατερίνη είναι το πρώτο θύμα από το δυστύχημα στα Τέμπη που κηδεύτηκε σήμερα στην γενέτειρα της την Κατερίνη.

Η 34χρονη Αθηνά ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με το σύζυγό της αλλά σηκώθηκε να πάει πάρει καφέ και τότε έγινε η μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που της στοίχισε τη ζωή.

Ο σύζυγος της νοσηλεέυται τραυματισμένος και δεν μπόρεσε να παρασταθεί στη κηδεία της αγαπημένης του γυναίκας και μητέρας του 2 ετών παιδιού τους.

Με δάκρυα στα μάτια και λουλούδια στα χέρια συγγενείς και φίλοι “αποχαιρέτησαν” στο τελευταίο της “ταξίδι”, την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, θύμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη μέσα στο σφραγισμένο λευκό φέρετρο.

Τραγική φιγούρα στο τελευταίο «αντίο», η μητέρα της νεαρής μητέρας που σπάραζε, φωνάζοντας ότι δε θέλει να δει τι υπάρχει μέσα στο φέρετρο. «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, είναι άδικο». Δίπλα της, οι στενοί συγγενείς, ο πατέρας, η αδελφή και ο αδελφός της, ο παππούς και η γιαγιά της.

Στην εκκλησία βρίσκονταν επίσης και άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού, τους οποίους ζήτησε η οικογένεια, προκειμένου να συμβάλλουν σε κάποιοέκτακτο περιστατικό που μπορεί να προκύψει.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αθηνά άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Παρόντες στην κηδεία αθλητές και μέλη του αθλητικού συλλόγου “Πιερικός”, με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται, ως ποδοσφαιριστής, ο μικρός αδελφός της.

Στο προαύλιο του ναού, όσοι τη γνώριζαν, συζητούσαν χαμηλόφωνα για τον τρόπο που έφυγε για πάντα από τη ζωή μια τόσο νέα γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, δύο ετών και πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Κατερίνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook