Τέμπη – ΟΣΕ: Σε αργία από την πρώτη στιγμή ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του

Σε αργία τέθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη βραδιά της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη καθώς και ο επιθεωρητής που τον επέλεξε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ .
Με ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ εξέφρασε εκ νέου τα συλλυπητήριά του και την οδύνη του για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, επισημαίνοντας ότι « από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΕ αναφέρει:
«Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος για άλλη μια φορά εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του, δεσμευόμενος ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος, στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές.
Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς.
Υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ, κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος.
Ο ΟΣΕ κάνει επιπλέον γνωστό ότι ο Σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο Προϊστάμενος του έχουν τεθεί από την πρώτη στιγμή σε αργία, καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος».
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Η «Real news» της Κυριακής
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook