Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στην πλατεία Συντάγματος, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο φωτορεπόρτερ του πρακτορείου INTIME, Γιάννης Λιάκος κατήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5 ότι δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό των ΜΑΤ.


Συγκεκριμένα, ο φωτορεπόρτερ ανέφερε ότι δέχτηκε πισώπλατα επίθεση με ρίψη πέτρας από τα ΜΑΤ.

Ο κόσμος που παραμένει στο συλλαλητήριο κινείται προς τα Προπύλαια, ενώ υπάρχουν αναφορές για αναίτια ρίψη δακρυγόνων από δυνάμεις των ΜΑΤ στην Ομόνοια, όπου, μάλιστα, αστυνομικοί φέρεται να άσκησαν βία σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κόσμος που έχει παραμείνει στο κέντρο και διασπάστηκε κατά τα επεισόδια, επιστρέφει σταδιακά και ανασυντάσσεται στο Σύνταγμα.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ είχε διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση είχε απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο και ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, με πολλούς να κρατούν πανό και μαύρα μπαλόνια.

Συμμετείχαν επίσης η ΑΔΕΔΥ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί, μαθητικοί και εκπαιδευτικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook