Ο 54χρονος αστυνομικός με τον γιο του επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα, όπου είχε πάει να δεί την εγγονή του και τους βρήκε ο θάνατος στα Τέμπη

Πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, για να πει το τελευταίο αντίο στον 54χρονο αστυνομικό Βαγγέλη Μπουρνάζη και στον 15χρονο γιο του, που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 54χρονου αστυνομικού, φίλοι και συμμαθητές του ανήλικου, όλοι τους με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν στους αγαπημένους τους, μη μπορώντας να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία.

Πατέρας και γιός είχαν πάει ταξίδι στην Αθήνα και γυρνούσαν στη Θεσσαλονίκη. Ο 54χρονος ήθελε να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κόρη του μεγάλου του γιου. Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από έναν χρόνο από την αστυνομία, καθώς ήθελε να αφιερωθεί πλήρως στα τρία παιδιά του μετά τον χαμό της γυναίκας του, πριν από δύο χρόνια.


Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη. Περιγράφουν με τα πιο θερμά λόγια τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό της συζύγου του. Θαυμάζουν το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του και με πόση αγάπη τα μεγάλωσε.

Κ

Πηγή: thestival.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook