Τέμπη – Απεργία: Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη 8 Μαρτίου από τις 6:00 μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6:00 λόγω της 24ωρης απεργίας του Σωματείου ΟΑΣΑ –ΟΣΥ ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της πολύνεκρης σύκρουσης των τρένων στα Τέμπη .
Σε 24ωρη απεργία προχωράνε την Τετάρτη 8 Μαρτίου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ με απόφασή του Σωματείου Τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.
Συγκεκριμένα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 6:00 μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6:00.
Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από απόφαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως «στεκόμαστε τόσο πλευρό των εργαζομένων στο ΟΣΕ και τους συγγενείς των θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη κι απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει».
Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα στο συλλαλητήριο στις 13:00 η ώρα στην πλατεία Συντάγματος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook