Ο 45χρονος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκε να λέει «τώρα θα δείς», μάρσαρε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 45χρονος αστυνομικός στην παραλία της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του αφού πρώτα είχε δεθεί στο τιμόνι με χειροπέδες για να μη μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως επρόκειτο για έναν αστυνομικό, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του, από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, λέγοντας σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, πως είναι αποφασισμένος να πέσει με το όχημά του στην θάλασσα.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο ThessToday.gr, τότε, ένας ιερέας του φώναξε επανειλημμένα «αγόρι μου, γιατί; Για ποιο λόγο;», κι εκείνος φέρεται να απάντησε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πιο συγκεκριμένα, φέρεται να έπασχε από καρκίνο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Είπε ‘τώρα θα δεις!’ και έπεσε στη θάλασσα»

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ καρέ τα όσα είδε.

“Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν επίσης στο σημείο, δήλωσε στο thestival.gr ότι ο άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Εξήγησαν ακόμα πως ένας ιερέας έτρεξε να φωνάξει στον άνδρα να βγει έξω, αλλά ο οδηγός δεν έκανε καμία κίνηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook