«Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», τονίζει με την οδύνη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του ο Χρήστος Χούπας

Ο Χρήστος Χούπας που μίλησε στον ΣΚΑΙ έχασε την 28χρονη κόρη του Ελπίδα στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη μέσα στο βαθύ του πόνο βλέπει θετικά τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες.

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», τόνισε ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», υπογράμμισε ακόμη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης Ελπίδας το θέμα εκτός από ηθικό είναι και οικονομικό. «Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας», είπε ακόμη.
Αναφορικά με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση είπε πως το ανέθεσε όπως και άλλοι γονείς στον δικηγόρο του και «ό,τι θέλει ας προκύψει, ό,τι θέλει ας κάνει. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα περιοριστώ στον δικό μου ρόλο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook