Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε έναν 54χρονο άνδρα, ναυτικό, με την κατηγορία του βιασμού 15χρονης ανήλικης, της αρπαγής αλλά και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη πρωινές ώρες του Σαββάτου 11 Μαρτίου 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων.

Βρέθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων
Προηγήθηκε καταγγελία 15χρονης από τον Κολωνό, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής (Snapchat) και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023, μετά το σχολείο της, να επιβιβαστεί σε όχημα και αφού την οδήγησε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στα Σεπόλια, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.

54χρονος και 15χρονη μιλούσαν τουλάχιστον 3 μήνες μέσω διαδικτύου, με τον άνδρα να ζητά από την ανήλικη πιεστικά, να συναντηθούν από κοντά.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr. ο 54χρονους είχε και συνεργούς . Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρής προκύπτουν δύο μυστηριώδεις άνδρες – γνωστοί του μεσήλικα βιαστή, ο «Αngel…» και ο «Τάσος», όπως είναι τα nicknames τους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ο οποίοι επικοινωνούσαν με τη μικρή υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του ανώμαλου 54χρονου, λέγοντάς της πως «Σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου». Και όλα αυτά που την ίδια ώρα ο διεστραμμένος κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, την «βομβάρδιζε» με μηνύματα αγάπης αναφέροντας χαρακτηριστικά «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου».

Ο παιδόφιλος μεσήλικας, αλίευσε το κοριτσάκι, στα social media. Μέσω Instagram αλλά και μέσω της εφαρμογής Snapchat, όπου διατηρούσε σύμφωνα με τη δικογραφία το προφίλ «ΑΓΓΕΛΟΣ Χ» για τέσσερις μήνες, την πολιορκούσε και κατάφερε τελικά να της κερδίσει την εμπιστοσύνη. Μέχρι που, μέρα μεσημέρι στις 3 Μαρτίου, έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας, μπήκε μέσα στο θαλασσί Toyota Prius και την έστησε έξω από το σχολείο της μικρής. Το κοριτσάκι, έκανε το λάθος να μπει στο αυτοκίνητό του, εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε στο ρυπαρό υπόγειο airbnb των Σεπολίων για να τη βιάσει. Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου» ενώ οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό των δύο μυστηριωδών ανδρών που δηλώνουν «αστυνομικοί της ΓΑΔΑ» συνεχίζονται. Οι πληροφορίες λένε πως τα «λαγωνικά» της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους. Ψάχνουν δε, το εύρος της αρρωστημένης δράσης του βιαστή, καθώς στα κινητά του τηλέφωνα βρέθηκαν αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια και αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Την καταγγελία σε βάρος του 54χρονου , σύμφωνα με τη δικογραφία έκανε την Ασφάλεια η μητέρα της 15χρονης: Την 9η Μαρτίου 2023 και ώρα 17:18 μετέβη στο Τ.Α Παγκρατίου η μητέρα της 15χρονης με την οποία μένουν μαζί. Σύμφωνα με την ένορκη εξέταση της, δήλωσε ότι η κόρη της την 7η Νοεμβρίου 2022 δέχτηκε στην διαδικτυακή εφαρμογή “snapchat”, στην οποία είχε λογαριασμό, ένα αίτημα από κάποιον που είχε όνομα προφίλ “ΆΓΓΕΛΟΣ Χ”. Η κόρη της αποδέχτηκε το αίτημα ακολούθησης του και από τότε σε καθημερινή βάση, διατηρούσαν επικοινωνία μέσω της εν λόγω διαδικτυακής εφαρμογής”. Μάλιστα όπως ανέφερε η μητέρα της 15χρονης από ένα σημείο και μετά, τα μηνύματα αφορούσαν σε “ερωτικό περιεχόμενο και περιελάμβαναν φράσεις όπως «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου», ενώ συχνά κατηύθυνε την συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο ίδιος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, και το μήνα Ιανουάριο της πρότεινε να βρεθούνε από κοντά στην Αθήνα».

Η 15χρονη μίλησε στους καθηγητές της για τον εφιάλτη
Όπως είπε η μητέρα της η 15χρονη βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε στους καθηγητές της τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 54χρονου. «Η καταγγέλλουσα (η μητέρα) ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο την 14:00 ώρα για το περιστατικό, το οποίο τους είχε εκμυστηρευτεί η μαθήτρια, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στην μητέρα της, την ανωτέρω τραπεζική κάρτα και ένα κινητό, αντικείμενα που του παρέδωσε η ανήλικη παθούσα».

Το κοριτσάκι «την 19:47 ́ώρα της 10ης Μαρτίου, εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού» παρουσία αστυνομικών επιβεβαιώνοντας την πράξη βιασμού από τον κατηγορούμενο».

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκε ο 54χρονος στο λιμάνι της Κυλλήνης, απ’ όπου προσήχθη και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας.

Επιπλέον, στην τσάντα της ανήλικης βρέθηκε προπληρωμένη κάρτα των 400 ευρώ, που είχε τοποθετήσει ο 54χρονος αφού την άρπαξε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook