Στους Εφέτες ανακριτές αναμένονται να προσέλθουν σε απολογία τις επόμενες ώρες οι 3 κατηγορούμενοι για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο εφέτης ανακριτής που ερευνά πλέον το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, αναμένεται να καλέσει μέσα στο επόμενο 24ωρο, τον προϊστάμενο επιθεώρησης που έβαλε στη συγκεκριμένη νυχτερινή βάρδια τον 59χρονο προφυλακισμένο σταθμάρχη και βγήκε σε αναρρωτική άδεια ένα 24ωρο μετά την τραγωδία . Επίσης στον Εφέτη ανακριτή θα απολογηθούν άμεσα και οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στον ΟΣΕ Λάρισας, οι οποίοι έφυγαν νωρίτερα από τη λήξη της βάρδιας του αφήνοντας μόνο του τον 59χρονο βασικό κατηγορούμενο που ήταν άπειρος.

Σε βάρος και των τριών κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα) ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συροή τόσοι όσοι οι νεκροί και σωματικές βλάβες όσοι και οι τραυματίες (πλημμελήματα).

Οι νέοι ισχυρισμοί του σταθμάρχη της Λάρισας για τον πίνακα και τα …πάρτι 
Ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας, που κρατείται ισχυρίζεται ότι δεν δούλευε μέρος του πίνακα και δεν ήξερε από τηλεδιοίκηση.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ο σταθμάρχης της Λάρισας ότι κάποια κλειδιά δεν δούλευαν.

Επίσης, μεγάλη έρευνα έχει ξεκινήσει για την διόρθωση με μπλάνκο που υπάρχει στο βιβλίο παράδοσης – παραλαβής στο σταθμαρχείο της Λάρισας από την Δικαιοσύνη.

Αναφορικά με την καταγγελία της επί χρόνια καθαρίστριας στο ΟΣΕ Λάρισας ότι τα βράδια στο σταθμαρχείο γινόταν γενικά ένας χαμός με πάρτι, μουσική και ουίσκυ, ο 59χρονος σταθμάρχης δεν το αρνείται ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν γίνονταν… πάρτι όταν είχε ο ίδιος βάρδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook