Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Δροσερό στην Ξάνθη από την άγρια δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των παιδιών του.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Δροσερό στην Ξάνθη από την άγρια δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των παιδιών του.
Ο δράστης ένας 36χρονος άνδρας είχε διαφορές με το θύμα το οποίο πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με 5 σφαίρες.
Αμέσως μετά τη δολοφονία ο δράστης ανήρτησε βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ λίγο αργότερα αποτυπώνεται και η στιγμή που προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης

Μιλώντας τούρκικα, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο δράστης, εξηγεί οργισμένος τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας «ρουφιάνο» το θύμα.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει στα τούρκικα ο δράστης του της δολοφονίας.

Στη συνέχεια, όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο δράστης κινείται έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και φαίνεται να μπαίνει μέσα για να παραδοθεί.

Δείτε το βίντεο στο TikTok που ανέβασε ο 36χρονος μετά τη δολοφονία

https://www.tiktok.com/@bengaloimit/video/7212157496771759366

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα και θύτης γνωρίζονταν από παλιά καθώς υπήρχε συμφωνία «γάμου» μεταξύ της 15χρονης ανιψιάς του 45χρονου θύματος με τον γιό του δράστη αλλά το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα. Επίσης ο δράστης πίστευε ότι το θύμα εμπλεκόταν στην πρόσφατη σύλληψη του από την αστυνομία. Έτσι αποφάσισε να τον σκοτώσει εισβάλοντας μέσα στο σπίτι του και εκτελώντας τον μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά του στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όπου στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Για τη σύλληψη του αυτή φαίνεται ότι θεωρούσε υπεύθυνο το Θύμα.

Εκτός από τον 36χρονο δράστη ως συνεργός στη δολοφονία συνελήφθη ο ένας από τους γιούς του ενώ ο δεύτερος που επίσης είχε πάει μαζί του στο σπίτι του θύματος αναζητείται .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook