Και οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε για να τις βιάσει στην Κηφισιά, ενώ τον αναγνώρισε και μια ανήλικη που της είχε επιτεθεί στις αρχές του χρόνου.

Ο 27χρονος «δράκος», συνελήφθη την Δευτέρα (20/3) στην Κηφισιά, κατηγορούμενος ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ημέρα.

Μετά την σύλληψη του 27χρονου και από την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε μία ανήλικη με σκοπό να την βιάσει, το απόγευμα της 30ης Ιανουαρίου 2023, ξανά στην Κηφισιά.

Ο 27χρονος «δράκος» επιτέθηκε στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) σε μία 41χρονη γυναίκα στη συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη. Αφού προχώρησε σε άσεμνες πράξεις, με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την σύρει σε σημείο όπου έχει φυλλωσιές. Εκείνη, όμως, αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μία ώρα αργότερα, στις 19:20, ο 27χρονος πλησίασε μία 55χρονη γυναίκα στην οδό Αχαρνών και προέβη σε άσεμνες πράξεις. Οι γυναίκες ενημέρωσαν την Αστυνομία και στις 19:25 ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, επί της οδού Αχαρνών. Αρχικά, ο «δράκος» προσήχθη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου μετέβησαν οι δύο γυναίκες και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα. Στη συνέχεια, ο δράστης συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Αναλυτικά, στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 20-3-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook