Ξάνθη: Βεντέτα μετά το φονικό – Έκαψαν τα σπίτια του δολοφόνου & του αδελφού του
Ο 36χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος από την Ξάνθη βγαίνει με βάδισμα βαρύ από το σπίτι του λίγο καιρό πριν. Το ίδιο σπίτι, που λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα έγινε παρανάλωμα του πυρός.
Στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media μέσω TikTok φαίνεται το σπίτι του 36χρονου και του αδελφού του να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Λίγο πιο δίπλα, διακρίνεται ο καπνός της φωτιάς που καταστρέφει τα αυτοκίνητα της οικογένειας.
Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας. Όσο ο 36χρονος με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του βρίσκονται υπό κράτηση για τον φόνο 46χρονου συγχωριανού τους, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Το σημείο προσπαθούν να προσεγγίσουν πυροσβέστες και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά λιθοβολούνται.
Οι φόβοι εντείνονται για το ενδεχόμενο μίας βεντέτας που μόλις άρχισε.
Το χρονικό της δολοφονίας
Το βράδυ της Κυριακής ο 36χρονος γνωστός στο Δροσερό Ξάνθης με το παρατσούκλι «Μπέγκαλο» μπήκε στο σπίτι του 46χρονου θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του.
Κρατώντας στα χέρια πολυβόλο, πυροβόλησε πάνω από 5 φορές τον άτυχο άντρα εξ επαφής μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.
«Σε 2 λεπτά τον καθάρισε με 7 σφαίρες», λέει συγγενής του θύματος.
Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανέβασε στα social media βίντεο που παραδέχεται τα όσα έκανε και εξαπολύει απειλές.
«Θα σας σκοτώσω όλους. Αν βλάψετε τα παιδιά και την οικογένειά μου. Και 40 χρόνια να φάω φυλακή θα σας σκοτώσω όλους. Έναν έναν μέσα στα σπίτια σας».
Είχε προηγηθεί μία αθέτηση συμφωνίας μεταξύ των δύο οικογενειών. Ο γιος του 36χρονου δολοφόνου, θα προχωρούσε σε αρραβώνες με την 15χρονη εγγονή του 46χρονου θύματος, έναντι 6.000€.
Το 46χρονο θύμα σύμφωνα με πληροφορίες διέλυσε τους αρραβώνες, αρνούμενος να επιστρέψει τα χρήματα. Σε βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο καθ’ ομολογίαν δράστης, να αρπάζει μέσα από την οικογένεια του θύματος το μικρό κορίτσι, μετά τη διάλυση των αρραβώνων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βαρβαρότητα στην Ινδονησία: Παράνομο ζευγάρι τιμωρήθηκε με 140 ραβδισμούς, λιποθύμησε η γυναίκα – Φωτογραφίες
- Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2: Πάλεψε με δέκα παίκτες ο «Δικέφαλος του Βορρά» αλλά λύγισε στο φινάλε
- Παναθηναϊκός – Ρόμα 1-1: Ο Ταμπόρδα έφερε χαμόγελα, οι Ιταλοί είπαν την τελευταία λέξη
- Δημοσκόπηση MRB: Έπεσε την 3η θέση το ΠΑΣΟΚ, 2η η Πλεύση Ελευθερίας, στις 16 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – Η τάση για Καρυστιανού και Τσίπρα
- Η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη περιοδεία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision
- Θεσσαλονίκη : Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ – Συγκινητικός αποχαιρετισμός με συνθήματα και καπνογόνα (βίντεο)(βίντεο)
- Χρήστος Δάντης για το «Number One» της Παπαρίζου: Μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και παιδικό τραγούδι» (βίντεο)
- Βιολάντα: «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν προϊόν αμέλειας και αδιαφορίας» – Ο σπαρακτικός επικήδειος του γιου της Αγάπης Μπουνόβα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook