Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία του 46χρονου με τους συγγενείς του θύματος να απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Οι φόβοι για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που είχαν σχέσεις μεταξύ τους, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μετά τη φωτιά που έκαψε το σπίτι του δράστη αλλά και εκείνο του αδελφού του που είναι δίπλα.

Το MEGA έφερε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού.
Η 15χρονη εγγονή του θύματος επρόκειτο να παντρευτεί τον 17χρονο γιό του δράστη και οι δύο οικογένειες είχαν « δώσει λόγο» ενώ ο καθ ομολογία δολοφόνος είχε δώσει και 6000 ευρώ στον 46χρονο , χρήματα που δεν του επέστρεψε όταν διαλύθηκε ο «αρραβώνας»

Ο 37χρονος δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 46χρονο είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο απευθυνόμενος προς τους αντιπάλους του, προειδοποιώντας τους να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά από το φονικό.
Mιλώντας στα τουρκικά, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» υποστήριξε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια ο 37χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές, προκειμένου να δικαστεί για την πράξη του.

Η οικογένεια του 46χρονου θύματος δεν φαίνεται να υπολογίζει τις απειλές του 37χρονου και δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ατιμώρητο το συγκεκριμένο έγκλημα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των συλληφθέντων για τη δολοφονία στον ανακριτή, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, απείλησαν με βεντέτα.
Λίγη ώρα αφότου παραδόθηκε στις Αρχές ο 37χρονος, συγγενείς του θύματος βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη και με πέτρες και αντικείμενα προκάλεσαν φθορές στην οικία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό που συνδέεται με το φονικό.

Τα σπίτια του δράστη και του αδελφού του πυρπολήθηκαν και η καταστροφή ήταν ολοσχερής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook