Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση της 26χρονης από την Χαλκιδική που μαζί με την 3 ετών κόρη της και τον πατέρα της έφυγαν από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το βράδυ της περασμένης Τρίτης και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης, είναι η 26χρονη μητέρα να έφυγε με τον πατέρα της από τη Χαλκιδική, παίρνοντας μαζί της την 3 ετών κόρη της, λόγω προσωπικών διαφόρων με τον 32χρονο σύντροφό της.

Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταγωγή από Γαλλία, αλλά ελληνική υπηκοότητα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και έχουν ενημερωθεί διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να προκύπτουν στοιχεία ή ενδείξεις για για εγκληματική ενέργεια.

Στο Live News μίλησε ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους, αποκαλύπτοντας στοιχεία που ρίχνουν φως στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις