Η 26χρονη έδωσε σημεία ζωής σε επικοινωνία που είχε με την Ασφάλεια λίγες μέρες μετά την καταγγελία του συντρόφου της ότι πήρε την 3χρονη κόρη τους και εξαφανίστηκε από το σπίτι που έμεναν στη Χαλκιδική.

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.

Η νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε με την τρίχρονη κόρη της από τη Νικήτη Χαλκιδική το βράδυ της Τρίτης έδωσε σημεία ζωής και «έληξαν» οι επιχειρήσεις αναζήτησης για τον εντοπισμό τους. Πάντως η ίδια θα αντιμετωπίσει κατηγορία για αρπαγή ανηλίκου μετά από μήνυση του συντρόιφου της και πατέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση εξαφάνισης και την έγκληση για αρπαγή ανηλίκου που κατέθεσε ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της 26χρονης, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ασφάλεια, τους ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της η ίδια και το κοριτσάκι της και πως βρίσκονται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, τόπο καταγωγής της, μαζί με τον πατέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που είχε επικοινωνία μαζί της, της ζήτησε να μιλήσουν με βίντεο κλήση προκειμένου να σιγουρευτεί για την αξιοπιστία της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι από τις πρώτες ώρες που δηλώθηκε η εξαφάνιση της γυναίκας και του παιδιού, από τον 32χρονο σύντροφό της και πατέρα του κοριτσιού, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονταν προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Γαλλία αλλά ελληνική ταυτότητα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι πριν την εξαφάνισή της στην Χαλκιδική είχε μεταβεί οδικώς ο πατέρας της από τη Γαλλία και μετά την εξαφάνιση δεν απαντούσε στις κλήσεις των αστυνομικών, ενίσχυε αυτό το σενάριο.

Εις βάρος της 26χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της 3χρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί.

Το ζευγάρι, που δεν ήταν παντρεμένο, σύμφωνα με τους συγγενείς του συντρόφου της 26χρονης φέρεται να αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα στη σχέση του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook